Tegels

Tegels

Waarom een DoucheWC

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om een DoucheWC te nemen: Kortom, een douchewc kan een waardevolle aanvulling zijn op je badkamer

Lees meer »
Tegels

Keramisch Parket

Natuurlijke houten vloeren zijn tijdloos en mooi, maar ze vereisen veel onderhoud en kunnen gevoelig zijn voor slijtage. Daarom is keramisch parket de perfecte oplossing

Lees meer »
handvorm tegels
Tegels

Handvorm Tegels

Tegelhuys Ommen heeft echt een ongekend assortiment handvorm tegels. Wat is nou eigenlijk een handvorm tegel en waar kan je ze toepassen?

Vroeger werden tegels allemaal met de hand gemaakt. De meest bekende tegels zijn de Friese Witjes. Je begrijpt dat het ambachtelijk produceren van tegels best kostbaar is dus daarom ook de prijs per vierkante meter.

Lees meer »
zelf tegels zetten
Tegels

Zelf Tegels Zetten

Tegels zetten is in principe door iedere handige doe-het-zelver te doen. Er zijn wel een aantal elementen waar je op moet letten zowel voordat je aan het werk gaat als tijdens het verwerken. We proberen je een paar handige tips te geven.

Lees meer »
Tegels

Decoratieve Tegels

De toepassing van decoratieve tegels kan in je badkamer echt zorgen voor een mooie eyecather. Het bepaald voor een groot deel de sfeer maar geeft je interieur ook een persoonlijke touch.

Lees meer »
Tegels

Welke tegel moet ik kiezen?

Het is een vaak gehoorde vraag; ‘ Welke tegel is het mooiste in mijn ruimte’? Wanneer je een ruimte gaat betegelen dan komt altijd de vraag, ‘moet ik nou een grote of een klein formaat kiezen’ en ‘welk effect heeft de kleurkeuze op mijn ruimte’.

Lees meer »

Volg ons