Waarom een DoucheWC

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om een DoucheWC te nemen:

  1. Verbeterde hygiëne: Een DoucheWC reinigt je met water in plaats van papier, waardoor je jezelf veel grondiger en hygiënischer kunt schoonmaken na gebruik van het toilet.
  2. Comfort: Een douchewc kan ook comfortabeler zijn dan traditioneel toiletpapier, omdat het water zacht en aangenaam aanvoelt en het verwarmd kan worden voor extra comfort.
  3. Kostenbesparing: Hoewel de initiële kosten van een DoucheWC hoger kunnen zijn dan die van een gewoon toilet, kan het gebruik van water om jezelf te reinigen in plaats van toiletpapier op de lange termijn kosten besparen op de aankoop van toiletpapier.
  4. Duurzaamheid: Een DoucheWC is ook milieuvriendelijker dan toiletpapier, omdat het geen afval produceert en minder water nodig heeft dan het productieproces voor toiletpapier.
  5. Gezondheid: Deze kan ook helpen om bepaalde gezondheidsproblemen te voorkomen of te verminderen, zoals aambeien, urineweginfecties en huidaandoeningen.

Kortom, een douchewc kan een waardevolle aanvulling zijn op je badkamer en je helpen om jezelf op een hygiënische, comfortabele en duurzame manier te reinigen na elk toiletgebruik.

Tegelhuys Ommen is dealer van Rapowash, een mooie, betrouwbare en betaalbare fabrikant van douchewc’s

Naast deze douchewc’s levert Tegelhuys Ommen alles op het gebied van badkamer en toilet. We denken graag mee en maken, indien nodig, een 3d tekening. Op deze manier heb je alvast voorpret van de mogelijke verbouwing die je te wachten staat.

Volg ons