Grootste assortiment in kleine tegels

Tegelhuys Ommen heeft het assortiment kleine tegels drastisch uitgebreid en is daarmee ongetwijfeld de grootste tegelzaak in kleine tegels.

Het klinkt misschien een beetje oneerbiedig maar kleine tegels zijn weer helemaal hot. Niet alleen de traditionele formaten zoals 10×10 of 15×15 maar ook vindt u een bijzondere collectie zeskant tegels, ook wel hexagon genoemd.

Kleur mag weer!

Maar waar moeten we deze tegeltjes dan toepassen hoor ik u denken. Daar hebben we verschillende tips of aandachtspunten voor. In een toilet is het bijvoorbeeld beter om het vlak boven het reservoir te betegelen in plaats van het vlak achter de pot. Dit omdat een vlak met kleine tegeltjes ook altijd meer voegen heeft en dan is het handiger om niet kleine tegeltjes te plakken op een plek waar meer of vaker de kans bestaat dat er grondig schoongemaakt moet worden.

Ook zouden wij het om diezelfde reden niet adviseren om kleine tegeltjes in het douchegedeelte zelf toe te passen.

Ook op kleur gebied treft u een ruime sortering aan. Mooie roze en groene varianten of een grote schakering in kleuren, zowel mat als glans. Wandel gerust eens binnen!

Tegelhuys Ommen werkt ook samen met een Spaanse fabrikant die custom made tegels maakt. U kiest een vorm en een kleur waarna de fabrikant deze speciaal voor u gaat produceren. Alleen deze fabrikant biedt al meer dan zeshonderd mogelijk combinaties.

De vormen kunnen variëren van vierkant, rechthoek, hexagon tot hele mooie speciale Arabische vormen.

Om een idee te krijgen van ons assortiment verwijzen we u graag naar onze site landelijketegels.nl Hier vindt u een groot deel van wat we hebben maar nog niet alles hoor, een bezoek aan onze showroom is zeker aan te bevelen als was het maar om een leuke combinatie te maken met bijvoorbeeld gekleurde kranen of met de tegels die u in uw badkamer of toilet wilt toepassen.

Volg ons