Decoratieve Tegels

Een eyecather in je badkamer

De toepassing van decoratieve tegels kan in je badkamer echt zorgen voor een mooie eyecather. Het bepaald voor een groot deel de sfeer maar geeft je interieur ook een persoonlijke touch.

Vandaag neem ik je even mee in de serie Crea-La van het merk Lafaenza. In deze serie heeft de fabrikant acht verschillende decoratieve tegels ontwikkeld welke onderling totaal verschillen maar wel stuk voor stuk geweldig.

De acht verschillende decoratieve tegels hebben de uitstraling van behang maar kunnen gewoon toegepast worden in een natte ruimte, het zijn per slot van rekening gewoon tegels.

Naast deze acht decoratieve tegels heeft Lafaenza ook echt nagedacht over de mogelijke combinaties welke te maken zijn met andere tegels en zelfs de verfkleuren welk je zou kunnen kiezen. In de brochure van deze serie is dit heel mooi aangegeven.

Onlangs hebben we bij een klant een badkamer geleverd waarbij ze deze mooie decoratieve tegels gaan toepassen en waar ze de geadviseerde verfkleur hebben toegepast op het badmeubel. Ik kan niet wachten tot het klaar is want dit moet echt een plaatje worden!

Zoals gezegd is deze serie prima toepasbaar in de badkamer maar ook zeker geschikt voor zakelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een entree van een hotel of als achterwand van een bar.

Voordelen van tegels ten opzichte van echt behang, vooral bij zakelijk gebruik, is vooral het onderhoud. In een tegel trekt geen viezigheid en deze is makkelijk schoon te maken.

Volg ons