Tegelhuys Ommen is een lokale tegelwinkel in Ommen, Overijssel. Deze tegelzaak is gespecialiseerd in verschillende soorten tegels en accesoires, waaronder vloertegels, wandtegels, tuintegels, wandbekleding, badkamers en sunshower infrarood douches. Door de grote hoeveelheid producten mag deze winkel terecht de Tegelspecialist van Nederland genoemd worden! Kom snel langs in onze tegel showroom aan de Strangeweg 24, 7731GW in Ommen, Overijssel

Veelgestede vragen

Tegelhuys Ommen werkt in principe niet op afspraak. u kunt rustig onze showroom bezoeken op een tijdstip dat u uitkomt

Wij werken samen met een professioneel team zzp-ers

Naast het hele ontwerp en alle keuzes welke je moet maken voor het samenstellen van de badkamer is het eerste deel van de badkamer ‘klaar’.

De installatie en het plaatsen van de badkamer, toilet of vloer is de fase waarbij al het voorwerk tot uitvoering komt. Het is belangrijk om het installeren en tegels zetten te laten doen door mensen die er verstand van hebben. Wij kunnen samen met u hele mooie dingen bedenken maar als de uitvoering van het werk verprutst wordt doordat men niet weet wat ze doen dan is dat eeuwig jammer.

Tegelhuys Ommen heeft zelf geen personeel in dienst voor het installeren van uw badkamer. We werken samen met een aantal ZZP-ers die weten wat ze doen. Mensen die ervaring hebben met badkamer of toilet. Het is dus niet verplicht om de materialen welke u bij ons vindt ook door onze relaties te laten plaatsen maar, indien gewenst kunnen wij je in contact brengen met de uitvoerende partijen.

Ontwerp

Een badkamer ontwerp, wij snappen dat dit niet altijd even makkelijk is om te doen. Samen met u gaan we, aan de hand van uw wensen, kijken wat een praktische en mooie invulling is. Wanneer we starten met een badkamer ontwerp gaan we eerst samen kijken naar de indeling en schetsen we eventueel meerdere mogelijkheden. Hierbij letten we natuurlijk ook op praktische zaken zoals bewegingsvrijheid en ruimtes. Je wilt natuurlijk niet met je kont tegen de muur aan staan als je bij het badkamermeubel bezig bent en met je knieën tegen de muur als je naar het toilet gaat. Allemaal van die dingen waar je even op moet letten.

Sfeer Bepalen

Vervolgens gaan we de badkamer ‘invullen’. Bij het samenstellen van een badkamer zijn er héél veel keuzes te maken. Stap voor stap kijken we waar de voorkeuren liggen. Welke tegels combineren we. Welke kleur meubel, kranen etc.

Tekening

Als alles doorgenomen is dan maken we, geheel gratis en vrijblijvend, een tekening van hoe de badkamer er uit zou kunnen komen te zien terwijl er nog helemaal niks gebeurd is.

Neem contact op

Volg ons