Maatwerk Badkamermeubel

Iedere badkamer is uniek maar in iedere badkamer past wel een maatwerk badkamermeubel. Naast dat een maatwerk badkamermeubel vaak goede aansluit op de stijl van een badkamer kan het er ook voor zorgen dat de ruimte efficiënt gebruikt wordt.

maatwerk badkamermeubel

Standaard zijn badkamermeubelen er in breedtes van 60,80,100 en 120 breed. Als je breder wilt dan komt je op 2 kasten van 80,100 etc. Bij een maatwerk badkamermeubel speelt dit natuurlijk minder. En ik zeg minder omdat, wanneer je een wastafel bovenop het meubel wilt, dan ben je wel gebonden aan die maten. Als er waskommen op het meubel komen dan zijn er wat dit betreft geen beperkingen.

Wil je een meubel met een stalen frame of een meubel dat hangt aan de muur. 1 brede laden, 2 naast elkaar of misschien 3? Je zegt het maar en het kan gemaakt worden.

Qua kleuren zijn er ook eindeloze mogelijkheden. Veel voorkomende kleurstellingen zijn:

  • Naturel Eiken
  • Enkel Gerookt Eiken
  • Dubbel Gerookt Eiken
  • Zwart Eiken
  • Vergrijst Eiken

Onderhoud van Eiken meubelen:

Laat het eikenhouten altijd schoon en droog achter. Let op dat je geen vochtige scheerschuim- of haarlakbussen laat staan. Hierdoor kunnen kringen ontstaan. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en scherpe/schurende voorwerpen, zoals een schuurspons. Deze producten zijn niet goed voor het massieve eikenhout.

Volg ons