Maatwerk Spiegel met Lijst

Je kijkt er iedere dan in dus er mag ook wel wat mooist hangen toch?

Een maatwerk spiegel, Andre Frijlink van Lijstenmakerij Onder de Molen in Hoogeveen is, niet geheel verrassend, specialist in het maken van lijsten. Niet alleen om een foto of kunstwerk maar ook een mooie lijst om een spiegel behoort tot de mogelijkheden. 

Maatwerk Spiegel
De vakman aan het werk!

In een badkamer in Landelijke Stijl is het erg mooi om een spiegel met een barok lijst toe te passen daarentegen is het bij een industriële badkamer mooi om een strakke aluminium lijst toe te passen. Er zijn echt ontelbaar veel mogelijkheden. Bij Tegelhuys Ommen zijn we gespecialiseerd in badkamer en tegels maar als u net iets anders wilt dan een ander dan is een ritje naar Hoogeveen echt de moeite waard! Een mooie badkamer met een maatwerk spiegel, helemaal in uw eigen stijl, wij vinden het een aanrader!

Naast de mogelijkheden met een maatwerk spiegel biedt Lijstenmakerij Onder de Molen nog veel meer. U vindt kunstenaarsbenodigdheden, denk aan kwasten en verschillende soorten verf, maar ook wissellijsten, Passe Partouts, potloden etc

Bent u kunstenaar, fotograaf óf heeft u gewoon een herinnering welke u in wilt laten lijsten? Dan bent u bij Andre van Lijstenmakerij Onder de Molen op het juiste adres!

Volg ons