Kies ik een Zwarte Kraan?

Kies ik voor een zwarte kraan of wordt het tocht een andere kleur? Een Zwarte Kraan is natuurlijk mooi maar er is veel meer te kiezen. Daar waar vroeger een kraan altijd een chromen kleur had heb je tegenwoordig een ruime keuze in kraankleuren.

Een koperen kraan die mooi matcht bij de gekozen tegel maakt het plaatje af!

Wanneer je bezig gaat met je badkamer of toilet heb je veel keuzes te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tegels. De kleurstelling, het formaat en de uitstraling. Ook het badkamer meubel moet mooi in het geheel passen. Maar vergeet vooral ook de kranen niet.

Kies voor een mooi contrast of juist ton sur ton

Een kraan kiezen is niet meer zo simpel

Een kraan uitkiezen is niet meer zo simpel. Bij de wastafel, fontein of de douche heb je keuzes in opbouw- of inbouwkranen. Daarnaast is er een steeds bredere keuze aan kleuren. Naast chroom zijn daar bijvoorbeeld kranen in het Zwart, RVS, Koper, Brons, Goud, Champagne of Gunmettal uitstralingen en deze moeten allemaal mooi samen passen in het geheel.

Kies voor een mooi contrast of juist ton sur ton

Een gekleurde kraan is een van de vernieuwingen op het gebied van badkamers van de laatste tijd. Daar waar we voorheen vooral hoofdzakelijk keken naar de tegels of het design van het bad en de wastafel, nu is het een mooi gekleurde kraan die je badkamer prachtig accent geeft. Daarbij kun je kiezen uit mooie contrastkleuren. Een zwarte kraan steekt mooi af bij witte of lichte tegels. Of zoek je het meer in kleurschakeringen die dicht bij elkaar liggen? Een bronskleurige kraan bijvoorbeeld bij tegels in een bruine tint geeft een chique uitstraling.

Bij ons in de showroom vindt u alle kleuren en proberen we samen met u hier een mooi geheel van te maken. Indien gewenst kunnen we ook een 3D tekening voor je maken zodat u een goed beeld heeft hoe het totaal er uit komt te zien. Een bezoekje aan onze showroom is dus zeker de moeite waard!

Bekijk ons assortiment kranen

Volg ons