Imola X-Rock

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Vloertegel

Beschikbare maten

30x60, 60x60, 60x120, 120x120,

De X-Rock-collectie is een serie keramische tegels die wordt aangeboden door Imola Ceramica, een bekend Italiaans tegelbedrijf. Deze collectie is ontworpen om een natuurlijke en robuuste uitstraling te bieden, geïnspireerd op het karakter van natuursteen.

De tegels in de X-Rock-collectie hebben een opvallende textuur en een authentieke uitstraling, die lijkt op natuurlijk gesteente zoals leisteen. Ze bieden een mix van verschillende kleurschakeringen en unieke aders, waardoor elke tegel een uniek karakter heeft.

Wat betreft de kleuren, biedt de X-Rock-collectie een breed scala aan aardse en natuurlijke tinten, waaronder grijstinten, bruine tinten en warmere beige- en crèmekleuren. Deze kleurvariaties zorgen voor een realistische en organische uitstraling, waardoor de tegels perfect passen bij verschillende interieurstijlen.

De X-Rock-tegels hebben een matte afwerking, waardoor ze een natuurlijke uitstraling behouden en lichtreflectie minimaliseren. Deze afwerking draagt bij aan de duurzaamheid en onderhoudsgemak van de tegels, waardoor ze geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes.

De X-Rock-collectie biedt ook verschillende formaten en vormen, waaronder rechthoekige en vierkante tegels. Hierdoor kunnen ze worden gebruikt voor diverse ontwerpopstellingen en toepassingen, zoals vloeren en wandbekleding in woonruimtes, badkamers, keukens en andere interieurruimtes.

De X-Rock-tegels van Imola Ceramica zijn ontworpen om de natuurlijke uitstraling van natuursteen te combineren met de voordelen van keramische tegels, zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en consistentie. Ze bieden een esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het creëren van een natuurlijke en rustieke sfeer in verschillende interieurs.

Volg ons