Mindelo Tegelcollectie

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Wandtegel

Beschikbare maten

13 cm x 13 cm, 5 cm x 25 cm, 10 cm x 10 cm,

De Mindelo tegelcollectie is een assortiment tegels welke we helemaal zelf samengesteld hebben en dus ook uniek is. De collectie bestaat hoofdzakelijk uit tegels met een landelijke uitstraling.

Het assortiment varieert van mooie mat roze tegels tot hele gave gouden varianten. Er is altijd wel een plaats in huis waar je een mooi Mindelo tegeltje toe kan passen. Denk bijvoorbeeld aan een accent in je douche of toilet maar ook achter de keuken en kachel is zeker een plaats waar deze tegeltje thuis horen.

Handvorm wandtegels zijn een veelgebruikte en geliefde keuze als het gaat om het creëren van een unieke en stijlvolle uitstraling in een interieur. Deze tegels, die met de hand worden gevormd en gevormd, hebben een speciale charme en esthetiek die moeilijk te repliceren zijn met machinaal vervaardigde tegels.

De toepassing van de Mindelo handvorm wandtegels is veelzijdig en kan worden gezien in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, woonkamers en zelfs commerciële omgevingen.

Een van de belangrijkste voordelen van handvorm wandtegels is de unieke textuur die ze bieden. Door het ambachtelijke productieproces hebben deze tegels vaak subtiele variaties in dikte en vorm, waardoor ze een organisch en handgemaakt karakter krijgen.

Dit kan een gevoel van diepte en dimensie toevoegen aan een muuroppervlak, waardoor het visueel interessant en aantrekkelijk wordt.

Bovendien bieden handvorm wandtegels een breed scala aan kleuren, glazuren en afwerkingen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een rustieke, matte afwerking of een glanzende en levendige uitstraling, er is altijd een optie die aan je behoeften voldoet. Deze tegels kunnen ook worden geglazuurd met verschillende patronen, texturen en illustraties, waardoor ze een persoonlijk tintje aan een ruimte geven.

 

Volg ons