Oxidart

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Vloertegel

Beschikbare maten

120x120, 60x120, 90x90, 60x60, 30x60,

De Oxidart collectie is een serie keramische tegels aangeboden door Ceramiche Sant'Agostino, een Italiaans tegelbedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve ontwerpen. Deze collectie is geïnspireerd op het natuurlijke oxidatieproces, wat resulteert in tegels die de schoonheid van verweerde metalen oppervlakken laten zien.

De tegels in de Oxidart collectie hebben een kenmerkend geoxideerd metaalachtig uiterlijk, waarbij de rijke texturen, kleuren en patina's van verouderde metalen worden vastgelegd. De collectie biedt een scala aan verschillende metaaltinten, waaronder variaties van roest, koper en ijzer, waardoor een visueel opvallende en industriële esthetiek ontstaat.

Een van de belangrijkste ontwerpelementen van de Oxidart-tegels is de variatie in patronen en tinten binnen elke tegel. Deze variatie voegt diepte en dimensie toe aan de oppervlakken en simuleert de organische en willekeurige aard van geoxideerd metaal. Het creëert een gevoel van visuele interesse en uniciteit, waardoor elke tegel een kunstwerk op zich wordt.

De Oxidart-collectie is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder vierkante en rechthoekige tegels, waardoor flexibiliteit in ontwerp en installatie mogelijk is. De tegels kunnen zowel voor vloer- als wandtoepassingen worden gebruikt, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan ruimtes, zoals woonruimtes, keukens, badkamers en commerciële omgevingen.

Naast hun betoverende esthetiek, zijn de Oxidart-tegels ontworpen om zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden te zijn, aangezien ze zijn gemaakt van hoogwaardige keramische materialen. Dit maakt ze geschikt voor gebieden met veel verkeer en zorgt voor een lange levensduur en veerkracht in verschillende omgevingen.

De Oxidart-collectie van Ceramiche Sant'Agostino biedt een unieke en eigentijdse benadering van tegelontwerp en brengt de ruwe schoonheid van geoxideerde metalen in binnenruimtes. Met hun fascinerende texturen, kleuren en patronen kunnen deze tegels een vleugje industriële elegantie en verfijning toevoegen aan elk project.

Volg ons