Imola The Room

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Vloertegel

Beschikbare maten

30x30, 60x60, 60x120, 120x120, 120x260,

De serie The Room van Imola Ceramica is een serie imitaties van natuursteen soorten welke uitgewerkt zijn tot in de perfectie.

Steeds meer echte natuurstenen raken uitgeput. De groeves raken leeg en daarmee worden de natuurstenen ook onbetaalbaar.

Gelukkig heeft de keramische industrie zich dusdanig ontwikkeld dat ze met digitale technologieën deze natuurstenen na kunnen maken met als groot voordeel dat keramische tegels makkelijk zijn in verwerken en ideaal zijn in onderhoud.

De serie The Room is een serie welke bestaat uit dertien verschillende uitstralingen. Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. De tegels zijn leverbaar in glans en mat, ook heeft de serie veel verschillende formaten. Van een standaard formaat 60×60 tot een slab formaat 120×260.

Deze tegels zijn een sfeermaker in je ruimte. Doordat deze tegel zoveel verschillende uitvoeringen heeft is er bijna altijd wel een gepaste tegel te gebruiken in de ruimte. Je zou misschien denken dat deze tegel te dominant is in de ruimte. Maar als je gebruik maakt van een rustige tegenhanger zul je zien dat dit best meevalt.

 

De tegels zijn er in het blauw, zwart, grijs, blauw en wit. Voor ieders wat wils dus. Als je gebruik maakt van deze tegelserie in het glans lijkt er ook echt diepte te zitten in deze tegel. Dat is best bijzonder want deze tegel is namelijk maar 6.5 millimeter dun.

Volg ons