Dom Mun

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Vloertegel

Beschikbare maten

60x120, 60x60, 30x60, 90x90,

De DOM Mun serie is een verzameling keramische tegels die wordt aangeboden door DOM Ceramiche, een toonaangevend Italiaans tegelbedrijf. Deze serie is ontworpen om een eigentijdse en minimalistische esthetiek te bieden voor interieurtoepassingen.

De DOM Mun tegels hebben een strak en modern ontwerp, gekenmerkt door hun eenvoudige vormen en subtiele texturen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder vierkante en rechthoekige tegels, wat zorgt voor flexibiliteit bij het creëren van verschillende ontwerplay-outs.

Wat betreft kleuren, biedt de DOM Mun serie een scala aan neutrale en ingetogen tinten. Dit omvat verschillende tinten wit, beige, grijs en antraciet, waardoor ze gemakkelijk te integreren zijn in verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s. Deze kleurenopties bieden ook een tijdloze uitstraling, die zowel in residentiële als commerciële ruimtes kan worden toegepast.

Een opvallend kenmerk van de DOM Mun tegels is hun matte afwerking, die een moderne en ingetogen uitstraling creëert. Deze afwerking zorgt ook voor een betere grip en minder reflectie, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ruimtes zoals badkamers en keukens.

Naast de reguliere tegels biedt de DOM Mun serie ook bijpassende decoratieve tegels, zoals mozaïektegels en reliëftegels. Deze decoratieve elementen kunnen worden gebruikt om visuele accenten toe te voegen aan wandoppervlakken, waardoor een interessante textuur en dynamiek ontstaat.

Wat betreft de toepassingen van de DOM Mun serie, zijn ze geschikt voor zowel residentiële als commerciële projecten. Ze kunnen worden gebruikt voor het bekleden van muren in woonruimtes, badkamers, keukens en andere interieurruimtes. Vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak zijn de DOM Mun tegels ook geschikt voor intensief gebruikte ruimtes, zoals restaurants, hotels en kantoren.

Kortom, de DOM Mun serie van DOM Ceramiche biedt eigentijdse keramische tegels met een strak ontwerp en matte afwerking. Met hun neutrale kleuren en verschillende formaten zijn ze veelzijdig en geschikt voor diverse interieurtoepassingen.

Volg ons