41ZERO42 Paper41

Aanwezig in de showroom

Nee, niet aanwezig

Toepassing

Wandtegel

Beschikbare maten

60x120,

De Paper41 Pro-collectie is een serie keramische tegels die wordt aangeboden door 41zero42, een Italiaans tegelbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen. Deze collectie is geïnspireerd op papier en heeft een unieke esthetiek die lijkt op de textuur en het uiterlijk van verschillende soorten papier.

De tegels in de Paper41 Pro-collectie hebben een delicaat en subtiel ontwerp, met een zachte textuur en een matte afwerking die doet denken aan papier. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen, waaronder vierkante en rechthoekige tegels, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ontwerpopstellingen en toepassingen.

Wat betreft de kleuren, biedt de Paper41 Pro-collectie een scala aan neutrale en ingetogen tinten, zoals wit, beige, grijs en bruin. Deze kleuren benadrukken het papierachtige karakter van de tegels en maken ze gemakkelijk te integreren in verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s.

Een kenmerk van de Paper41 Pro-tegels is hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Ze kunnen zowel op vloeren als op wanden worden gebruikt, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes, zoals woonkamers, keukens, badkamers en commerciële omgevingen. Ze kunnen ook worden toegepast in zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes ontstaat.

De Paper41 Pro-tegels van 41zero42 combineren de esthetiek van papier met de duurzaamheid en functionaliteit van keramische tegels. Ze bieden een unieke en eigentijdse uitstraling, waardoor ze een interessante toevoeging zijn aan moderne interieurs.

Volg ons