Isla Tiles Stone Pit

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Vloertegel

Beschikbare maten

10x20, 20x20, 60x60, 40x80, 80x80,

De Stone Pit Antique-collectie is een serie keramische tegels aangeboden door Isla Tiles, een bekend tegelbedrijf. Deze collectie is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid en textuur van antieke steengroeven.

De tegels in de Stone Pit Antique-collectie hebben een authentieke uitstraling die de charme van verweerde en oude stenen nabootst. Ze hebben een rustieke en robuuste esthetiek, met karakteristieke kenmerken zoals gevarieerde patronen, onregelmatige randen en verschillende oppervlakteafwerkingen.

De collectie biedt een verscheidenheid aan kleuropties, variërend van warme aardetinten tot koelere grijstinten. Deze kleuren dragen bij aan de natuurlijke uitstraling van de tegels en kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen en ontwerpschema’s.

De Stone Pit Antique-tegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder vierkante en rechthoekige tegels. Hierdoor kun je creatieve patronen en ontwerpen creëren, zoals een visgraatpatroon, een verspringend verband of een klassieke installatie met rechte lijnen.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden de Stone Pit Antique-tegels ook praktische voordelen. Ze zijn gemaakt van duurzaam keramisch materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en vereisen weinig inspanning om hun natuurlijke schoonheid te behouden.

Met de Stone Pit Antique-collectie van Isla Tiles kun je een vleugje rustieke elegantie toevoegen aan je interieur. Of je nu een landelijke, traditionele of industriële uitstraling wilt creëren, deze tegels bieden mogelijkheden om de gewenste sfeer en stijl te bereiken.

Volg ons