Imola Aroma

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Wandtegel

Beschikbare maten

6x24,

De Aroma collectie is een serie keramische tegels aangeboden door Imola Ceramica, een gerenommeerd Italiaans tegelbedrijf. Deze collectie is ontworpen om een elegante en verfijnde sfeer te creëren in verschillende interieurs.

De tegels in de Aroma-collectie kenmerken zich door hun harmonieuze en subtiele ontwerpen, geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van hout. Ze hebben een warme en uitnodigende uitstraling die de natuurlijke textuur, nerfpatronen en kleurschakeringen van hout nabootst. Dit geeft de tegels een tijdloze en natuurlijke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij zowel klassieke als moderne interieurstijlen.

De Aroma-tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder lichte en donkere tinten, en matte of glanzende oppervlakken. Hierdoor is er een ruime keuze om de gewenste sfeer en stijl in elke ruimte te creëren.

Een belangrijk voordeel van de Aroma-collectie is de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de keramische tegels. In tegenstelling tot echt hout zijn deze tegels bestand tegen slijtage, vlekken en vervaging. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en vereisen weinig onderhoud, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers en entrees.

De Aroma-collectie biedt ook verschillende formaten en patronen, waaronder plankformaten en mozaïekopties. Dit geeft ontwerpers en architecten de flexibiliteit om unieke lay-outs en creatieve combinaties te creëren die aansluiten bij de specifieke behoeften en smaak van hun projecten.

Met de Aroma-tegels van Imola Ceramica kun je de warmte en schoonheid van hout naar binnenruimtes brengen, zonder in te leveren op duurzaamheid en functionaliteit. Deze tegels zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische vloer- of wandbekledingsoptie.

Volg ons