Casalgrande Padana Pietra di Sardegna

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Vloertegel

Beschikbare maten

30x60, 60x60, 60x120, 45x90, 90x90, 120x120,

Pietra di Sardegna is een collectie keramische tegels aangeboden door Casalgrande Padana, een bekend Italiaans tegelbedrijf. Deze collectie is geïnspireerd op de prachtige natuursteen uit Sardinië, een eiland in de Middellandse Zee.

De Pietra di Sardegna tegels hebben een natuurlijke uitstraling en weerspiegelen de karakteristieke kenmerken van Sardijnse steen, zoals zijn unieke textuur, aders en kleurschakeringen. De collectie biedt verschillende kleuropties, variërend van warme aardetinten tot koelere grijstinten, waardoor er keuzes zijn die passen bij verschillende interieurstijlen en smaken.

De tegels in de Pietra di Sardegna collectie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, waaronder gladde en gestructureerde oppervlakken. Dit zorgt voor flexibiliteit in ontwerp en toepassing, of het nu gaat om vloeren, wandbekleding, of andere oppervlakken in residentiële of commerciële ruimtes.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden de Pietra di Sardegna tegels ook praktische voordelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, wat betekent dat ze duurzaam, slijtvast en eenvoudig te onderhouden zijn. Ze zijn bestand tegen vlekken, krassen en vervaging, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruikte ruimtes en gemakkelijk te reinigen zijn.

De Pietra di Sardegna collectie combineert de schoonheid en authenticiteit van natuursteen met de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramische tegels. Hierdoor kunnen ze de look en feel van Sardijnse steen naar interieurs brengen zonder de zorgen en het onderhoud die gepaard gaan met natuursteen.

Volg ons