LaFaenza Aesthetica

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Wandtegel

Beschikbare maten

60x120, 120x120, 120x260,

De LaFaenza Aesthetica serie is een prachtige marmerlook tegel serie in verschillende kleuren, formaten en afwerkingen. Deze serie bestaat uit 9 verschillende marmerlooks, elke marmer is gebaseerd op de echte marmersoorten uit de natuur. Hierdoor krijg je de meest unieke en prachtige marmers.

Deze serie varieert van een gebruikelijke ‘zwart witte’ marmer tot aan gedurfde gekleurde marmers. Bijvoorbeeld groen, blauw of bruin. Met deze marmers maak je, je ruimte echt uniek.

Een van de grote voordelen van de LaFaenza Aesthetica tegelserie is de brede selectie van stijlen en formaten die beschikbaar zijn. Of je nu een modern, Hotel Chique een of industrieel interieur hebt, er is altijd een tegel die perfect past bij jouw smaak. Daarnaast biedt de tegelserie verschillende formaten en afwerkingen, waardoor je eindeloos kunt combineren in jouw ruimte.

De tegels zijn leverbaar in mat, glans en zijdeglans. Elke afwerking heeft zijn eigen uiterlijk en gevoel.

Naast deze 9 marmerlooks bieden ze ook nog verschillende decor tegels aan. Deze decor tegels sluiten aan op de marmerlook tegels en zorgen voor een geheel in de ruimte. Deze decor tegels variëren van een mozaïek van de verschillende marmerlooks of een sfeervolle behanglook tegel die je als accentje kan gebruikten in je ruimte.

Volg ons