Polis Stile Urbano

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Niet bekend

Beschikbare maten

45x45, 30x60, 60x60, 60x120, 90x90,

De “Stile Urbano” -collectie van Polis Ceramica is een serie keramische tegels die is geïnspireerd op stedelijke stijlen en ontwerpen. Het richt zich op het reproduceren van de uitstraling van beton, waardoor een moderne en eigentijdse sfeer wordt gecreëerd die past bij stedelijke omgevingen.

Enkele opvallende kenmerken van de “Stile Urbano” -collectie kunnen zijn:

  1. Betonlook: De tegels in deze serie bootsen de ruwe en natuurlijke uitstraling van beton na, wat zorgt voor een industrieel en modern gevoel.
  2. Verschillende kleuren en formaten: De collectie biedt waarschijnlijk een verscheidenheid aan kleuropties en tegelformaten, waardoor ontwerpers veelzijdigheid hebben bij het creëren van interieur- en exterieurontwerpen.
  3. Duurzaamheid: Als keramische tegels zijn ze duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in zowel residentiële als commerciële ruimtes.
  4. Toepassingsmogelijkheden: De “Stile Urbano” -tegels zijn geschikt voor gebruik op vloeren en wanden, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieur- en exterieurtoepassingen.

Volg ons