Polis Civico38

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Wandtegel, Vloertegel

Beschikbare maten

30x60, 60x60, 60x120, 90x90,

De “Civico 38” -serie van Polis Ceramica is een collectie keramische tegels die bedoeld is voor gebruik in woningen en commerciële ruimtes. Het onderscheidt zich door zijn moderne en eigentijdse ontwerpen, die zijn geïnspireerd op beton- en cementachtige texturen. De tegels hebben een industrieel uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale tinten en formaten.

Enkele bijzondere kenmerken van de “Civico 38” -serie kunnen zijn:

  1. Eigentijds ontwerp: De collectie biedt een eigentijds ontwerp dat goed past bij moderne interieurs en architectuur.
  2. Beton- en cementlook: De tegels weerspiegelen het uiterlijk van beton- en cementoppervlakken, wat een trendy en industriële uitstraling aan de ruimte kan geven.
  3. Verschillende formaten: De serie is waarschijnlijk beschikbaar in verschillende formaten, waardoor ontwerpers en architecten verschillende patronen kunnen creëren en aanpassen aan hun ontwerpen.
  4. Duurzaamheid: Aangezien de tegels van keramiek zijn gemaakt, zijn ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat ze geschikt maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
  5. Toepassingsmogelijkheden: De “Civico 38” -tegels kunnen worden gebruikt voor vloeren en wanden, zowel in een woning als commerciële projecten.

Volg ons