LaFaenza Vis

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Wandtegel, Vloertegel

Beschikbare maten

30x60, 60x60, 90x90, 60x120, 120x120, 120x240,

De Lafaenza Vis serie is een aantrekkelijke optie voor vloer- en wandtegels. De woorden “warm, rustig en sfeervol” geven een goede indruk van de sfeer die deze tegels kunnen creëren in een ruimte.

Verscheidenheid in kleuren en formaten: Met 6 kleuren en 7 formaten om uit te kiezen, biedt deze serie veel flexibiliteit bij het ontwerpen van interieurs en badkamers. Hierdoor kunnen je de tegels aanpassen aan een persoonlijke stijl en het uiterlijk van een ruimte.

Dikte: Deze tegel serie is leverbaar in 2 diktes. (6,5 mm en 2 cm). De dunnere variant is geschikt voor binnenruimtes en biedt voordelen zoals een naadloze overgang tussen verschillende vloerbedekkingen en minder gewicht. De dikkere tegel is ideaal voor buitengebruik, zoals terrassen en tuinen.

Toepassing: Aangezien je deze tegels op zowel wand en vloer kunt gebruiken ben je erg vrij in je materiaal keuze. Je kunt ze toepassen in de badkamer, woonkamer maar ook zeker ruimtes als keukens en toiletten. Hierdoor kun je gemakkelijk dezelfde sfeer doorvoeren in het gehele interieur.

 

Het idee van een ‘Stuclook’ tegel suggereert een gladde, gestucte afwerking die een moderne en eigentijdse uitstraling kan bieden. Dit kan goed samengaan met verschillende interieur stijlen denk hierbij aan, Japandi, landelijk maar ook zeker in een moderne stijl.

Kortom, de Lafaenza Vis tegelserie lijkt een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een tegeloptie met veel variatie, geschiktheid voor verschillende toepassingen en een moderne uitstraling. De beschikbaarheid in verschillende kleuren en formaten biedt veel ontwerpmogelijkheden, terwijl de verschillende diktes de tegels geschikt maken voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Volg ons