Imola Blox

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Vloertegel

Beschikbare maten

30x60, 60x60, 90x90, 60x120, 120x120,

De Imola Blox collectie is een serie keramische tegels aangeboden door Imola Ceramica, een bekend Italiaans tegelbedrijf. Deze collectie is ontworpen om een eigentijdse en stedelijke uitstraling te creëren in interieurruimtes.

De Imola Blox tegels worden gekenmerkt door hun geometrische vormen en strakke lijnen, waardoor ze een moderne en minimalistische esthetiek hebben. De collectie biedt een verscheidenheid aan tegelformaten, waaronder vierkant, rechthoekig en zeshoekig, waardoor er veelzijdige ontwerpmogelijkheden zijn.

Wat de kleuropties betreft, biedt de Blox-collectie een breed scala aan keuzes. Je kunt kiezen uit neutrale tinten zoals wit, grijs en zwart, evenals levendigere kleuren zoals blauw, groen en rood. Deze variatie stelt je in staat om de tegels af te stemmen op je specifieke ontwerpschema en de gewenste sfeer te creëren.

De Blox-tegels kunnen zowel op vloeren als op wanden worden gebruikt, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes zoals woonkamers, keukens, badkamers en commerciële omgevingen. Ze kunnen een statement maken als een opvallend kenmerk of worden gebruikt als een subtiel achtergrondelement, afhankelijk van de gekozen kleur en toepassing.

Naast hun moderne design bieden de Blox-tegels ook praktische voordelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, wat betekent dat ze duurzaam, slijtvast en eenvoudig te onderhouden zijn. Ze zijn bestand tegen vlekken, krassen en vervaging, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruikte ruimtes en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Met de Blox-tegels van Imola Ceramica kun je een eigentijdse en stijlvolle uitstraling creëren in je interieur. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne look of juist een speelse en levendige sfeer wilt creëren, de Blox-collectie biedt mogelijkheden om aan diverse ontwerpstijlen en voorkeuren te voldoen.

Volg ons