LaFaenza Crea-La

Aanwezig in de showroom

Ja, aanwezig

Toepassing

Wandtegel

Beschikbare maten

60 cm x 120 cm,

Uniek assortiment tegels. (crea-la)

Wil jij nou een echte eyecatcher of iets unieks in je badkamer, slaapkamer, of toilet. Bekijk dan eens de Crea-la serie, en we verklappen alvast een ding. WIJ ZIJN FAN!!

Sinds kort werken wij namelijk samen met een leverancier die een uniek assortiment tegels produceren. De tegels hebben een formaat van 60×120 cm en zijn een echte eyecatcher aan de wand. Dit is leuk te plaatsen op een wandje achter het meubel of bijvoorbeeld in een douchehoek.

De tegel lijkt net behang waardoor het een sfeervolle uitstraling heeft en het is in verschillende patronen te verkrijgen wel geteld 8. Per dessin tegel geeft het een andere uitstraling dus voor ieder wat wils. De ene tegel is een heel strak design en de andere heeft weer invloeden van de Barok tijdsperiode. Het leuke aan deze serie is het mix & match concept wat ze hebben toegepast. Dit houd in dat je de ‘decortegel’ kunt combineren met bijvoorbeeld een strakke en iets rustigere tegel. Dit zorgt ervoor dat de ‘decortegel’ er nog meet uitspringt maar dat het geen poppenkast word van verschillende materialen.

In de bijpassende tegelseries die er bij worden geleverd heb je een zeer ruime keuze en kun je de ruimte dus echt naar je eigen smaak brengen. Een van de series die ze hebben is een hele mooie marmerlook tegel met 4 verschillende dessins, daarnaast leveren ze nog een natuursteenlook serie met wederom 4 verschillende kleuren en de laatste serie is een wat meer rustige betonlook in 6 verschillende kleuren die past bij de kleuren in de ‘decortegel’. Op deze manier zijn er dus genoeg verschillende keuzes te maken en vind je altijd een tegel die bij jou past.

Volg ons